Arnold Krijgsman AA

Op 1 juli 2017 is Arnold ons kantoor komen versterken. Arnold is Accountant-Administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Na 19 jaar heeft hij de overstap gemaakt vanuit Deloitte naar ons kantoor. Bij Deloitte heeft hij bij veel MKB-relaties uit onder andere de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Zoetermeer en Den Haag ervaring opgedaan.

Arnold ziet zichzelf als een echte proactieve MKB-adviseur. Arnold heeft op diverse (financiële en fiscale) gebieden een brede kennis om daarmee de ondernemer direct te kunnen adviseren. Het opbouwen van een langdurige klantrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect, is daarin de basis van het succes. Enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en samenwerking zijn voor hem belangrijke begrippen.

De dagelijkse werkzaamheden van Arnold zullen voornamelijk bestaan uit het adviseren, opstellen en certificeren van jaarrekeningen, administratieve begeleiding, opstellen van fiscale aangiften en opstellen van managementrapportages en prognoses.

Arnold Krijgsman AA
Vennoot/accountant