• Niels Batenburg AA


  Vennoot/accountant


  plein10-portret_brittenburg-23.jpg
 • Gert-Jan Kuijt AA


  Vennoot/accountant


  Gert.jpg
 • Niels Batenburg

  Niels is in 2010 toegetreden als vennoot bij Brittenburg Accountants. Niels is accountant-administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Hij is in 2009 ingeschreven in het accountantsregister van het NBA. In al deze jaren heeft Niels zijn netwerk voornamelijk opgebouwd in de Randstad, met name in Amsterdam, Leiden, Den Haag en de Duin- en Bollenstreek is Niels actief.

  Niels omschrijft zich zelf als proactief, persoonlijk betrokken, professioneel en iemand die zijn relaties voor 100% probeert te ontzorgen. Niels is een generalist met specialismen die denkt in oplossingen.

  In het MKB gaat het om het vertalen van de problematiek naar de taal van de ondernemer. Niels hecht waarde om te adviseren vanuit een goede theoretische achtergrond. Het kennisniveau wordt dan ook constant op peil gehouden en uitgebreid door het volgen van cursussen en het bestuderen van actualiteiten op het gebied van accountancy en fiscaliteiten. De dagelijkse werkzaamheden van Niels bestaan uit adviseren, jaarrekeningen certificeren/bespreken, administratieve bijstand/begeleiding, het maken van liquiditeits- en exploitatiebegrotingen, managementtaken en het opstellen van waardebepalingen van ondernemingen. 

  Naast het MKB heeft Niels ook ruime ervaring en affiniteit met fondsenwervende instellingen. Fondsenwervende instellingen hebben specifieke vraagstukken, rapportages en aparte richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Zaken als governance, ANBI status, financiële maandrapportages per programma, bestemmingsreserves en -fondsen zijn onderwerpen die bij fondsenwervende instellingen veelvuldig spelen.  

  Om nog efficiënter te kunnen werken is Niels erg geïnteresseerd in de nieuwste online ontwikkelingen op het gebied van boekhouden en rapportages. Nieuwe ontwikkelingen worden snel geadopteerd en in de manier van werken van het bedrijf gebracht. U als relatie profiteert daar direct van.
     Gert-Jan Kuijt

  Gert-Jan is per 1 juli 2013 ons kantoor komen versterken. Gert-Jan is Accountant-Administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Gert-Jan heeft na ruim 8 jaar de overstap gemaakt vanuit Deloitte Accountants naar ons kantoor. Daarvoor heeft hij tijdens zijn studie nog zo’n anderhalf jaar gewerkt voor Berk Accountants (het huidige Baker Tilly Berk). Bij Deloitte heeft Gert-Jan gewerkt in verschillende regio’s: Duin- en Bollenstreek, Leiden en Den Haag en heeft hij ervaring opgedaan binnen veel verschillende branches binnen het Midden- en Kleinbedrijf.

  Gert-Jan ziet zichzelf als een praktische professional die niet in problemen denkt maar juist een uitdaging ziet in alle zaken die op de weg van een MKB-ondernemer terecht kunnen komen. Hij zal  altijd samen met de ondernemer een zo optimaal en voordelig mogelijk resultaat proberen te bereiken. Gert-Jan heeft een brede kennis op diverse gebieden en kan de ondernemer direct adviseren met betrekking tot financiële en fiscale onderwerpen. Waar nodig zal hij de ondernemer doorverwijzen naar een specialist die samen met Gert-Jan en de ondernemer naar een bevredigend resultaat zoekt.
  Gert-Jan denkt proactief mee met de onderneming en probeert de interne processen binnen een onderneming in kaart te brengen en mee te denken hoe het proces zo efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt. Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden en tools beschikbaar die de processen binnen een onderneming efficiënter maken.

  Samenvattend bestaan de werkzaamheden van Gert-Jan uit het opstellen en certificeren van jaarrekeningen, advisering, administratieve begeleiding, opstellen van fiscale aangiften (VPB/IB/dividend/BTW) en opstellen van managementrapportages en prognoses. • Arnold Krijgsman AA


  Vennoot/accountant


  plein10-portret_brittenburg-25.jpg
 • Petra Lammers


  Senior salarisspecialist


  plein10-portret_brittenburg-7.jpg
 • Op 1 juli 2017 is Arnold ons kantoor komen versterken. Arnold is Accountant-Administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Na 19 jaar heeft hij de overstap gemaakt vanuit Deloitte naar ons kantoor. Bij Deloitte heeft hij bij veel MKB-relaties uit onder andere de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Zoetermeer en Den Haag ervaring opgedaan.

  Arnold ziet zichzelf als een echte proactieve MKB-adviseur. Arnold heeft op diverse (financiële en fiscale) gebieden een brede kennis om daarmee de ondernemer direct te kunnen adviseren. Het opbouwen van een langdurige klantrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect, is daarin de basis van het succes. Enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en samenwerking zijn voor hem belangrijke begrippen.

  De dagelijkse werkzaamheden van Arnold zullen voornamelijk bestaan uit het adviseren, opstellen en certificeren van jaarrekeningen, administratieve begeleiding, opstellen van fiscale aangiften en opstellen van managementrapportages en prognoses.  Sinds november 2008 is Petra werkzaam bij Accountantskantoor Brittenburg. Zij is werkzaam als salarisadministrateur/adviseur.
  In augustus 2013 heeft Petra haar diploma Payroll Professional Accountancy behaald. Bij Petra kunt u terecht voor alle vragen m.b.t. 
  salaris en personeel. • Arie Ouwehand


  Relatiebeheerder/assistent-accountant


  Arie.jpg
 • Elise Vooijs


  Relatiebeheerder/assistent-accountant


  Elise.jpg
 • Arie is bijna 40 jaar werkzaam in de accountancy. Op 1 juli 1978 begonnen bij Van Wezel Accountants, is hij op 1 december 2008 overgestapt naar Brittenburg Accountants.
  Door de vele kennis en ervaring is Arie een vraagbaak op kantoor. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse overzichten en belastingaangiften.  In juni 2011 is Elise begonnen bij Brittenburg Accountants als secretarieel medewerkster. Zij heeft vervolgens haar diploma MBA behaald en is daarmee in de loop der jaren doorgegroeid tot volwaardig relatiebeheerder en assistent-accountant. Elise biedt administratieve ondersteuning en adviseert bij vragen op financieel en fiscaal gebied. Daarnaast houdt Elise zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en verzorgen van belastingaangiften. Naast de werkzaamheden bij ons kantoor wordt Elise ook regelmatig gedetacheerd om extern de financiele administraties volledig te verzorgen voor relaties van ons kantoor. Proactief meedenkend met een no-nonsense mentaliteit is wat haar typeert. • Pieter Ruys


  Relatiebeheerder/assistent-accountant


  plein10-portret_brittenburg-3.jpg
 • Wendy Korbee


  Relatiebeheerder/assistent-accountant


  Wendy.jpg
 • Pieter is sinds 2015 werkzaam bij ons kantoor. Hij werkt al meer dan 20 jaar in de accountancy en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Pieter is gezien zijn kennis een vraagbaak voor zijn collega’s en voor cliënten.  In januari 2018 is Wendy begonnen bij Brittenburg Accountants. Na 8 jaar bij een ander accountantskantoor gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met de opgedane kennis en ervaring hoopt zij de klanten goed tot dienst te kunnen zijn. Als Relatiebeheerder/assistent-accountant houdt zij zich voornamelijk bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van de jaarrekening en alle bijbehorende aangiften. Daarnaast is zij voor klanten het aanspreekpunt voor vragen of advies.  • Robert Faas


  Assistent-accountant


  plein10-portret_brittenburg-18.jpg
 • Christian Ouwehand


  Assistent-accountant


  Christian.jpg
 • Robert is sinds juli 2017 werkzaam bij ons kantoor. Voor deze tijd heeft hij de HBO studie bedrijfseconomie op de Haagse Hogeschool gevolgd en deze via ons kantoor met een afstudeerscriptie succesvol afgerond. Robert is een harde werker en heeft een sterk cijfermatig inzicht. Daarnaast is hij ook een vraagbaak voor softwarematige problemen.  Christian heeft in 2018 zijn studie accountancy aan de Haagse Hogeschool met succes afgerond en is sinds april 2017 werkzaam bij Brittenburg Accountants. Hij begon destijds met zijn meeloopstage en is daarna blijven hangen om vervolgens begin 2018 ook zijn afstudeerstage bij ons kantoor af te leggen. In de toekomst wilt Christian zich gaan ontwikkelen tot een AA accountant.Brittenburg kan u helpen met o.a.